Αυτή τη φορά ο Κουφοντίνας δεν απειλεί να σκοτώσει κανέναν , παρά μόνο τον εαυτό του. Μετά από σειρά αποφάσεων και το νόμο που ψηφίστηκε ώστε να μεταφερθεί από τις αγροτικές φυλακές ο Κουφοντίνας αποφάσισε να κάνει απεργία πείνας και το εννοεί. Η οικογένεια Μητσοτάκη –Μπακογιάννη την οποία κατηγορεί , ίσως όχι αβάσιμα, ότι μεθόδευσε την ψήφιση του νόμου, κυρίως όμως η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθούν άμεσα μπροστά σε κρίσιμα διλήμματα.


Είναι άλλο πράγμα να επικρατήσει η δικαιοσύνη και ο Κουφοντίνας να πληρώσει το τίμημα  και άλλο πράγμα η κατ εξαίρεση μεθόδευση της εξόντωσής του επειδή το επιθυμεί η οικογένεια Μητσοτάκη –Μπακογιάννη. Πρώτα του αφαίρεσαν το δικαίωμα που έχουν όλοι οι φυλακισμένοι να παίρνουν άδεια και στην συνέχεια του στέρησαν τη δυνατότητα να εκτίει μέρος της ποινής του στις αγροτικές φυλακές.


Ο Κουφοντίνας έχει εκπαιδεύσει τον εαυτό του σε κάθε είδους δράση και αντίδραση και γνωρίζει καλά να παίζει στο όριο με το σύστημα.  Ο ίδιος θα πάει μέχρι τέλους γιατί ξέρει πως όταν αρχίσει να εξαντλείται ο οργανισμός του θα αναπτυχθεί κίνημα συμπαράστασης που η κυβέρνηση δεν θέλει σίγουρα. Η επίκληση της δικαιολογίας ότι είναι τρομοκράτης που του αξίζει ο θάνατος στη φυλακή θα γίνει μπούμερανγκ γιατί η προσωπική ή οικογενειακή βεντέτα δεν είναι δικαιοσύνη. Κυρίως όταν γνωρίζει καλά ο λαός ότι η δικαιοσύνη και οι νομοθέτες δεν είναι τόσο αυστηροί με τους τραπεζίτες, τους επιχειρηματίες ανθρώπους που διαθέτουν ισχύ και στήριξη από κόμματα και πολιτικούς.
Το τελευταίο πράγμα που θέλει λοιπόν η κυβέρνηση είναι να βρεθεί στο στόχαστρο και να κληθεί να πάρει απόφαση είτε υπέρ της ζωής , είτε αφήνοντας τον Κουφοντίνα να πεθάνει , είτε να τον πάνε βίαια σε κάποιο νοσοκομείο .  Η εκδίκηση δεν είναι δικαιοσύνη. Και επιτέλους ας απαντήσει η ΝΔ στο ερώτημα που τέθηκε τις τελευταίες ημέρες και από το omegapress.gr και από άλλες ιστοσελίδες, πως είναι δυνατόν οι δολοφόνοι του Καλαμπόκα να είναι εκτός φυλακής και να διορίζονται από τη ΝΔ σε θέσεις στο δημόσιο, ενώ άλλοι να διώκονται για όλη τους τη ζωή και δεν εννοούμε μόνο τον Κουφοντίνα,

Υδρόγειος

  • Εκλογές -νίκη του ρωσικού εθνικισμού

    Τα δυτικά ΜΜΕ εξακολουθούν να μεταφέρουν μια άκρως παραμορφωτική εικόνα για το τι συμβαίνει στη Ρωσία. Η νίκη του Πούτιν, ενός αδιαμφισβήτητα σκληρού αυταρχικού ηγέτη με το τρομακτικό  88% χρήζει σοβαρών αναλύσεων, όπως και η τεράστια συμμετοχή που...

  • Επίδειξη ισχύος με κοινά γυμνάσια Ρωσίας, Κίνας και Ιράν

    Επίδειξη δύναμης σε μια κομβική περιοχή του κόσμου  θα κάνουν η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν με την πραγματοποίηση κοινών  αεροναυτικών γυμνασίων στον Κόλπο του Ομάν και την Αραβική Θάλασσα έγινε γνωστό την Δευτέρα 11 Μαρτίου.

  • Η Κίνα υπέρ της Παλαιστίνης, η πείνα σκοτώνει στη Γάζα

    Είναι ντροπή για τον ανθρώπινο πολιτισμό όσα συμβαίνουν στη Γάζα εδώ και μήνες, αλλά το έγκλημα συνεχίζεται. Πάντως, μια ισχυρή παρέμβαση υπέρ της Παλαιστίνης έκανε η Κίνα, τροφοδοτώντας με νέα δυναμική την αντίσταση κατά του Ισραήλ.

  • Ποιος θα δικάσει τους εγκληματίες του Ισραήλ;

         Του Στράτου ΒαλτινούΜακελειό  με 112 νεκρούς στη Βόρεια Γάζα όταν οι ισραηλινές δυνάμεις εισβολής και κατοχής, άρχισαν να πυροβολούν τυφλά εναντίον αθώων ανθρώπων που λιμοκτονούν. Οι δηλώσεις καταδίκης αξιωματούχων της Δύσης είναι υποκριτικές και...