Ο Ν. Λάος είναι Εταίρος (ειδικός στη Γεωπολιτική και την Παγκόσμια Ασφάλεια) της εδρεύουσας στη Μόσχα ρωσικής εταιρείας πληροφοριών R-Techno και ειδικός συνεργάτης διαφόρων πολιτικών και επιχειρηματικών ινστιτούτων. Σπούδασε μαθηματικά, πολιτική και ανθρωπιστικές επιστήμες και αποφοίτησε με ειδικούς επαίνους από το University of La Verne (Καλιφόρνια). Ασχολήθηκε με τις εφαρμογές του μαθηματικού προγραμματισμού στην οικονομία, στην αμυντική πολιτική και στην κυβερνητική. Επίσης, είναι αριστούχος διδάκτωρ Χριστιανικής Φιλοσοφίας της Academia Teológica de San Andrés (της Ορθόδοξης Ουκρανικής Εκκλησίας στο Μεξικό). Έχει διδάξει Θεωρία Διεθνών Σχέσεων στο University of Indianapolis (Athens Campus). Βιβλία του στα πεδία της πολιτικής, της οικονομίας, της φιλοσοφίας και των μαθηματικών έχουν εκδοθεί διεθνώς από τους επιστημονικούς εκδοτικούς οίκους World Scientific (Νιού Τζέρσεϊ, Λονδίνο, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ), Algora Publishing (Νέα Υόρκη), White Crane Publishing (Λονδίνο), Cascade Books - Wipf and Stock Publishers (Όρεγκον), καθώς και από το Research Institute for European and American Studies.

E-books

του Νικόλαου Λάου

Μεθεξιολογικό Μανιφέστο

Η Φιλοσοφία της Μέθεξης ως Ελληνική Πνευματική Στρατηγική

 

Γεωπολιτική, Γεωοικονομία και Χρηματοοικονομική

Ένας σύγχρονος πολιτικός, οικονομικός και επιχειρηματικός οδηγός από το Research Institute for Noopolitical and Geopolitical Studies και την R-Techno Private Intelligence Company

 

Η παρακρατική δράση

Tων ελληνικών ακροδεξιών/φασιστικών δυνάμεων

 

Επενδυτικός Οδηγός 2015

Ενόψει του 2015, με τον παρόντα επενδυτικό οδηγό, συνοψίζουμε και αναλύουμε μείζονος σημασίας ζητήματα διεθνούς πολιτικής οικονομίας που διαμορφώθηκαν το 2014 και εξηγούμε τη δυναμική τους, προβλέποντας το πώς μπορεί να εξελιχθούν το 2015.